Skip to content

The Outside Resursni Centar

Osnaživanje zajednice

Kome je platforma namijenjena?

Učenici

Uđite na platformu kako biste iskusili novi put učenja koji će vam pomoći u pronalaženju korisnih resursa za vaše zelene projekte, interakcijis kolegama, dijeljenju ideja, pretvaranju lokalnih okolišnih izazova a u zelene poslovne prilike i valorizaciji vaše zajednice. Iskoristite digitalne alate za poticanje svojih ideja i podržite zeleni pomak!

Učitelj

Iskoristite najbolje od OUTSIDE Resursnog Centrakako biste poboljšali svoje vještine u obrazovanju o okolišu i održivosti; koristiti resurse dostupne na platformi za provedbu aktivnosti obuke s učenicima, uključiti lokalnu zajednicu u školski život i integrirati zeleno poduzetništvo u školske programe. Podijelite ideje sa svojim kolegama diljem Europe.

Lokalni dionik

Iskoristite prednosti platforme za rješavanje ekoloških pitanja vaše lokalne zajednice podupiranjem procesa učenja učenika, stupite u kontakt s europskim organizacijama trećeg sektora, poslovnim subjektima, civilnim društvom, javnim tijelima i školama aktivnim u području održivosti, zelenog poduzetništva i Obrazovanje i osposobljavanje.

Jeste li spremni postati agent promjene?

Platforma će vam pomoći da postanete pokretač promjena u svojoj lokalnoj zajednici kroz stjecanje inovativnih kompetencija povezanih s kreativnošću, održivošću i zelenim poduzetništvom.

Platforma je organizirana u module za obuku koji će vas voditi kroz tri faze potrebne za osmišljavanje i provedbu inovativnih projekata zelenog poslovanja.

Outside the Classroom

Think Outside the box

Go outside